Zimmermann Dental privatna je ordinacija dentalne medicine osnovana u srpnju 1991. godine kao jedna od prvih privatnih ordinacija u Hrvatskoj i Opatiji, i to pod nazivom „Cimerman Dental“. Godine 2012. ime je promijenjeno u „Zimmermann Dental“, nakon povrata izvornog prezimena doktora. Ordinaciju vode dr. Ivan i dr. Marko Zimmermann.

U opuštajućem ambijentu nudimo Vam usluge iz raznih područja stomatologije, od preventivne, konzervativne, estetske, dječje stomatologije preko endodontskih i parodontoloških tretmana, zubne protetike na visokoj tehničkoj i estetskoj razini, do implantoloških postupaka u suradnji s oralnim kirurgom zahvaljujući potpunoj opremljenosti ordinacije za izvođenje kirurških zahvata.

„Zimmermann Dental“ nalazi se u mjestu Pobri, 1 km iznad Opatije. Ispred ordinacije se nalaze parkirna mjesta, a u blizini je i stanica autobusnog prijevoza

Ivan Zimmermann
dr.med.dent.
Marko Zimmermann
dr.med.dent.
Zimmermman-150
Zimmermman-185
Oprema, tehnologija i materijali

„ZIMMERMANN DENTAL“ trenutno koristi 2 ordinacije potpuno i moderno opremljene za bilo koji dentalni zahvat, te ordinaciju za oralnu kirurgiju.

Koristimo materijale koji su znanstveno najviše istraženi i proučavani dugi niz godina, i koji su preporučeni od vodećih svjetski i europski priznatih lica na dentalnoj sceni.  Na raspolaganju imate cijeli tim od početka do završetka terapije, pa i u fazi nakon terapije.

Prvi dolazak
Prvi dolazak započinje ispunjavanjem osobnog kartona i upitnika o zdravlju (zaštićeni u našoj bazi podataka), prikupljanjem digitalnih fotografija i RTG snimki, nakon čega slijedi informiranje o predloženom zahvatu te potpisivanje suglasnosti o provođenju samog zahvata.
Završna terapija
Pacijent dobiva potvrdu o obavljenom zahvatu, protoklu, korištenim materijalima i ostalim informacijama vezani za zahvat (posebno ističemo važnost potvrde kod implantata i protetskih radova).
Recall
Briga o pacijentu i savjetovanje nakon završene terapije.

Pregledaj sve usluge Zimmermann Dental stomatološke ordinacije

Pregledaj sve usluge Zimmermann Dental stomatološke ordinacije

Što drugi govore o nama

Kontaktiraj
nas još danas!

Rado ćemo vam pomoći otkloniti sve vaše probleme!

Kontaktiraj nas

Kontaktiraj
nas još danas!

Rado ćemo vam pomoći otkloniti sve vaše probleme!

Kontaktiraj nas