Premium experience

Što je Zimmermann premium experience?

Vještina, umijeće i majstorstvo u dentalnoj medicini preduvjet su pružanja dentalne usluge iznimne kvalitete

Operativno se prepoznaju u vidu manualne spretnosti i preciznosti, edukacijske i tehnološke superiornosti, te vrhunskog majstorstva koje se potvrđuje protetskim radovima besprijekorne estetike, funkcije i kvalitete. Ove dvije rečenice bez greške opisuju dr. Marka Zimmermanna, njegov pristup i doživljaj usluge koju pruža te poziva koji ne odrađuje, već živi - svaki dan.

dr. Marko Zimmermann ne priznaje kompromisna i polovična rješenja, za njega osobni pristup pacijentu nije još samo jedna crtica u životopisu - on iza svog osobnog pristupa pacijentu i premium experience usluge koju pruža čvrsto stoji.

Kao svoje vrline posebno bih istaknuo empatiju, posvećenost, staloženost, mirnu ruku i razumijevanje. Težim izvrsnosti i pokazujem stručnost. Ne dajem lažnu nadu, ne krpam i ne predlažem loša i/ili polovična rješenja.”

Marko Zimmermann,
DMD, specijalist stomatološke protetike

Zimmermann dental aesthetic studio

Pioniri dentalne medicine u Hrvatskoj

 

Tadašnja Ordinacija Zimmermann otvorena je davne 1990. godine kao jedna od prvih privatnih stomatoloških ordinacija u Hrvatskoj u kojoj je između ostalog, postavljen i jedan od prvih dentalnih implantata. Prezime Zimmermann dobro je poznato u okvirima dentalne medicine, a kolege doktori prepoznaju majstorstvo i kvalitetu koje se već desetljećima vežu uz temelje koje je postavio dr Ivan Zimmermann, a tim smjerom nastavlja i dr Marko Zimmermann.

Baš iz tog razloga dr. Marko Zimmermann svog oca, dr. Ivana Zimmermanna navodi kao svoj primarni i najveći utjecaj. Usmjeravanje na pedantnost, posvećenost i predanost detaljima, perfekcionizam i proaktivnost vrijednosti su koje su otac i sin čvrsto utkali u Zimmermann premium experience.

Dr. Marko Zimmermann

 

Dr. Marko Zimmermann je doktor dentalne medicine i specijalist stomatološke protetike.

Nakon diplome na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu, specijalizirao je stomatološku protetiku. Dodatno usavršavanje upotpunjuje postdiplomskim specijalističkim studijem dentalne implantologije - jedinim usavršavanjem u Hrvatskoj (uz specijalizaciju iz kirurgije) koje mu omogućava ugradnju dentalnih implantata.

Što pacijenti dobivaju kroz Zimmermann premium experience?

U današnjoj dentalnoj medicini edukacija i tehnologija svima su dostupni. Ono što čini razliku među ordinacijama, klinikama i poliklinikama jest iskustvo pacijenta koje zrcali njegov doživljaj ambijenta, profesionalnog pristupa, implementirane tehnologije, educiranosti i krajnjeg proizvoda.

Za razliku od ostalih medicinskih djelatnosti, u dentalnoj medicini se pristup pacijentu, sam trenutak pružanja usluge te iznimna kvaliteta, funkcija i estetika protetskog rada moraju nadopuniti na način da pacijent iz ordinacije izađe izninmno zadovoljan i jednim i drugim. To je onaj neopipljiv moment koji izdvaja potrošen termin “individualiziranog pristupa” u premium iskustvo koje u Zimmermann aesthetic studiu dobiva svaki pacijent, bez iznimke.

Svi naši pacijenti osim vrhunske usluge i krajnjeg rezultata, naši pacijenti rado ističu pozitivno iskustvo i doživljaj u ordinaciji.

Što je potrebno za uspješan tretman/zahvat?:

ISKUSTVO
dr. Marko Zimmermann doktor je s desetogodišnjim iskustvom u implantologiji i dentalnoj protetici.
MATERIJALI
Koristimo isključivo certificirane materijale, implementiramo nove tehnologije u naš svakodnevni rad te se redovito educiramo.
VRIJEME
Kao članovi Slow Dentistry Global Networka apsolutno smo posvećeni vremenu provedenom s pacijentom kao i detaljnoj pripremi ordinacije za svaki novi zahvat i pacijenta.
parallax background

“Pacijentima nudim trajna rješenja u koja vjerujem. Na kompromisna rješenja ne pristajem - na tom principu temeljim svoj Complete Smile Therapy koncept koji uključuje sveobuhvatnu sanaciju usne šupljine te posljedično optimalnu funkciju i estetiku kojom moramo biti zadovoljni pacijent i ja.”

Prvi pregled u Zimmermann dental aesthetic studiu

EKSKLUZIVNO, INDIVIDUALNO, PRIVATNO!

Prvi dentalni posjet uključuje klinički pregled pacijenta uz očitavanje panoramskog snimka. Ukoliko nemate recentan panoramski snimak, prilikom zakazivanja prvog pregleda u Zimmermann dental aesthetic studiu dobivate i termin za panoramski snimak.

Slow dentistry

ODABERITE ZUBARA KOJI SE NE ŽURI!

dr. Marko Zimmermann strastveni je zagovornik visoke kvalitete u dentalnoj medicini. Njegova strast prepoznata je i na internacionalnom nivou te je zbog svog pristupa pozvan da postane članom Slow Dentistry Global Networka.

Zdravlje usne šupljine, funkcija i estetika započinju ispravnim pristupom koji predstavlja početak svega. Tehnički i izvedbeno korektni protokoli zahtjevaju vrijeme kako bi se sve usluge i zahvati odradili po pravilima struke.

Slow Dentistry Global Network  je nezavisna svjetska organizacija doktora dentalne medicine i klinika koji dijele filozofiju usmjerenu na izgradnju povjerenja s pacijentima, pružajući radnu etiku koja pogoduje svima. Slow dentistry mjenja način rada doktora i način na koji pacijenti percipiraju dentalni zahvat. Dr. Marko Zimmermann jedini na području Rijeke posjeduje Slow Dentistry Global Network certifikat.

Ove 4 stvari se mogu raditi bilo gdje na svijetu i za njih nije potrebna high-tech oprema i velika ulaganja već samo vrijeme i želja. Bazira se isključivo na želji da se pacijentu ponudi kvalitetna usluga.

Zašto Slow dentistry?

Jer treba vremena za očistiti, dezinficirati, pregledati, pripremiti ordinaciju za medicinske zahvate i posvetiti se pacijentu.

Slow dentistry bazira se na 4 osnovna postulata etičke stomatologije:

DEZINFEKCIJA
Površine, stolica, instrumenti. Sredstva za čišćenje stoje minimalno 10min zbog svojih osobitosti kao npr. baktericidi, virocidi, fungicidi. Prioritet je dezinfekcija jer ništa više ne ulijeva povjerenje i sigurnost pacijentu.
INFORMIRANI PRISTANAK
Otvorena, iskrena i jasna komunikacija između zubara i pacijenta je osnova za dugotrajan i pouzdan odnos. Dr. Marko Zimmermann uvijek uzima dovoljno vremena za objasniti plan, moguće komplikacije i plaćanje. Dentalni zahvat bi trebao biti ugodan i stress-free.
ANESTEZIJA
Svaki pacijent drugačije reagira na bol i ima drugačiji prag boli. Svi pacijenti imaju pravo na iskustvo bez boli. Koji put treba više vremena da anestezija djeluje jer nisu svi zubi isti. Treba znati kako dati anseteziju i garantirati da je počela djelovati prije samog dentalnog zahvata.
RUBBERDAM/KOFERDAM
Jedan od osnovnih pomagala za sigurne zahvate u stomatologiji, predstavlja zlatni standard. To je latex plahtica kojom u potpunosti izoliramo zub na kojem se radi, kao što su liječenje ili ispuni. Isto tako prevenira da se neki instrument aspirira.  Za to treba vremena i znanja, a Slow dentistry član neće raditi bez toga.

Dijagnostika i predlaganje optimalnog rješenja

Prvi pregled

 

Po završetku kliničkog pregleda i očitavanja panoramskog snimka, doktor Zimmermann pacijentu pojašnjava stanje zatečeno u usnoj šupljini te problematike koje je potrebno riješiti. Nakon prvog pregleda slijedi priprema individualno prilagođenog, sveobuhvatnog plana terapije.

Drugi pregled

 

Definitivan plan terapije i najbolje rješenja za njegovu problematiku pacijentu će biti detaljno objašnjeno za vrijeme drugog pregleda. Pregled obuhvaća detaljan opis svih faza terapije te definiranje i planiranje vremenskih perioda koji će biti potrebni kako bi se terapija privela kraju na obostrano zadovoljstvo.

Recall i Follow-up sustav

 

U Zimmermann dental aesthetic studiu smatramo našom obvavezom pratiti pacijente i nakon završetka terapije. Recall sustav obuhvaća redovite podsjetnike pacijentima kako ne bi zaboravili na svoje kontrolne preglede. Osim recall sustava, dr. Marko Zimmermann smatra izuzetno bitnim fotografski dokumentirati stanje usne šupljine i protetskih radova kroz vrijeme. Naš rad u vašim ustima, dokumentiran kroz vrijeme dokaz je naše brige o vama, naše ekspertize te besprijekorne kvalitete protetskog rada.

parallax background

“Ne radim prodaju,
bavim se medicinom.”